GY.I.K.

Adatkezelési irányelvek

Adatkezelési irányelvek

► Hogyan tudom megtekinteni a honlapon az Önök által szervezett rendezvényeket és azokról információt gyűjteni?
A Rendezvények menüpont alatt regisztráció és belépés nélkül is teljes körűen tájékozódhat konferenciáinkról, valamint az egyes konferenciákon belül megtalálhatja az összes fontos információt a letölthető dokumentumok között.
► Hogyan tudok regisztrálni a honlapon?
A honlap nyitó oldalán található Új felhasználó menüpontban kezdheti meg a regisztrációt. Kérjük, hogy szíveskedjen pontosan megadni a regisztrációhoz szükséges adatokat, különös tekintettel az e-mail címére! A Regisztráció gombra kattintva a rendszer által automatikusan generált aktivációs linket erre a címre fogja megkapni, melynek hiányában nem tudja igénybe venni a honlap szolgáltatásait.
A regisztráció bármikor megszakítható, az addig megadott adatokat elmentheti, és regisztrációját később folytathatja a Mentés gombra kattintva. A regisztráció véglegesítése az utolsó oldalon található Regisztráció gombra kattintva történik.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztráció valamennyi, a STAND-ART Web-rendszerben regisztrált felhasználó számára csak egyszer lehetséges! Adatait a későbbiekben bármikor módosíthatja.

Regisztrációs segédlet letöltése

► Hogyan tudok jelentkezni egy rendezvényre a honlapon?
Ahhoz, hogy bármely általunk szervezett kongresszusra jelentkezni tudjon, először a Új felhasználó menüpontban be kell regisztrálnia adatbázisunkba, vagy meglévő felhasználó nevével/jelszavával be kell lépnie a fiókjába, majd ezt követően az Rendezvények menüpontban kiválaszthatja azt a rendezvényt, amelyre jelentkezni szeretne, és az On-line regisztráció gombra kattintva megkezdheti a jelentkezést.
► Honnan tudhatom, hogy a rendezvényre való jelentkezésem sikeres volt-e?
A jelentkezés sikeressége esetén rendszerünk automatikusan visszaigazolást küld a regisztrációnál megadott e-mail címére (ennek elmaradása esetén kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba), majd ezt követően munkatársunk kiküldi az Ön által választott fizetési módnak megfelelő eszközt (proforma számlát, csekket, hitelkártya engedélyezési űrlapot). Ezen kívül konferenciáinkra beküldött jelentkezéseit megtekintheti úgy is, hogy rendszerünkbe bejelentkezve a Konferencia regisztrációk menüpontba lép. Itt szerkesztheti, illetve törölheti is jelentkezését/jelentkezéseit.
► Mi a teendő, ha valamilyen oknál fogva nem tudok/nem szeretnék rendszerükbe regisztrálni, de mégis jelentkezni kívánok egy rendezvényre?
Ebben az esetben a Rendezvények menüpontban kiválaszthatja az Ön érdeklődési körének megfelelő konferenciát, majd a Letölthető dokumentumok menüpontban letöltheti a Jelentkezési lapot, amelyet visszaküldhet e-mailben, faxon vagy akár postán is.
► Hogyan tudok absztraktot beküldeni a honlapon?
Ahhoz, hogy bármely általunk szervezett kongresszusra absztraktot tudjon beküldeni, először az Új felhasználó menüpontban be kell regisztrálnia adatbázisunkba, majd ezt követően a Rendezvények menüpontban kiválaszthatja azt a rendezvényt, amelyre be kívánja küldeni absztraktját, és az On-line absztrakt küldése gombra kattintva megkezdheti absztraktjának feltöltését.
► Mi történik, ha valamilyen okból nem tudom folytatni az absztraktom beküldését?
Absztraktjának szerkesztése közben az egyes részeket egyenként is mentheti, így azok kilépés esetén sem fognak elveszni. Amennyiben elkészült az egyes menüpontok kitöltésével, továbbra sem kell beküldenie absztraktját, amíg nem kívánja, hiszen a rendszer beküldetlen absztraktként tárolja azt. Belépés után a Beküldött absztraktok között a még be nem küldött absztraktokat is megtekintheti, szerkesztheti vagy akár törölheti is.
► Mi a teendő, ha egy jelentkezésemnél nem ugyanaz a személy/cég a költségviselő, mint akit/amelyet a regisztrációkor megadtam?
Ebben az esetben a rendezvényre történő on-line regisztráció során a Fizetési információk menüpontban az alapértelmezettként beállított költségviselőt egyszerűen átírhatja arra a személyre/cégre, aki/amely a konferenciával kapcsolatos költségeket vállalja.


SZPONZOROKNAK, HIRDETŐKNEK


HIRDETÉSEK GRAFIKAI ANYAGAINAK PARAMÉTEREI


A/5 HIRDETÉS PARAMÉTEREI (PROGRAMFÜZETBE, SZÓRÓLAPHOZ): 

Színes A/5 nyomdai előkészítettségű kompozit PDF vagy JPG formátum, kifutó 3-5 mm, vágott méret 148,5x210, rács 60 

MAPPA MATRICA HIRDETÉS MÉRETE: 107x74 mm 

HONLAP HIRDETÉS KÉPMÉRETEK 

Belső oldal menühöz beillesztett kép: 848,5 px széles 

MOBIL APP KÉPMÉRETEK 

Kép méretek:

Splash, hirdetés: 1280x1920 vagy 1080x1920 px

Banner: 960x165 px

DIGITÁLIS HIRDETŐTÁBLA

Támogatott formátumok:

Az optimális megjelenítést álló, 1080x1920 pixel felbontásban készült anyaggal érhetjük el, javasoljuk a legelterjedtebb bmp, jpg (jpeg), png, illetve mov, mp4, mpeg, avi fájlkiterjesztések használatát.