2024. évi Magyar Orvos-egészségügyi Világtalálkozó

Tisztelt Leendő Kongresszusi Résztvevő!

2024. augusztus 29-31. között Budapesten kerül megrendezésre a Magyar Orvos-egészségügyi Világtalálkozó (MOVT 2024), melynek meghívóját az alábbi linken megtekintheti, letöltheti: https://motesz.hu/hirek.aspx?nid=127421&cid=32

Az esemény célja a külföldön és Magyarországon tevékenykedő magyar orvosok és egészségügyi szakemberek kapcsolatrendszerének fejlesztése, valamint eddigi tapasztalataik egymás közt való megosztása.  

A kongresszust, ha lesz rá lehetőségünk, hibrid formában szeretnénk megrendezni, amelyet élő adásban közvetítenénk online felületen, annak érdekében, hogy a világ bármely tájáról szabadon tudják követni az eseményt. 

Minden szakterületről és minden ellátási formából, intézményből örömmel fogadunk jelentkezést aktív vagy már nem aktív kollégáktól is. Szeretettel várjuk azokat is, akik csak részt kívánnak venni a Világtalálkozón, de előadást nem kívánnak bemutatni.

Ha eddigi tapasztalatait megosztaná különböző országokból érkező magyar kollégáival, vagy szívesen meghallgatná az előadásokat, akkor a honlapaktiválásáig örömmel fogadjuk előzetes részvételi szándékát, valamint kérdéseit a movt2024@motesz.hu e-mailcímen.

A kongresszusi iroda a Stand-Art Event Management Kft. (joe@stand-art.hu, +36 30 372 5117)

A regisztrációs díj 200 EUR személyes részvétel esetén, 75 EUR online részvétel esetén. Ha valaki személyes részvétel esetén a regisztrációs díjat 2024. május 31-ig befizeti, akkor annak összege 165 EUR. Személyes részvétel esetén a regisztrációs díj magában foglalja az absztraktfüzetet, a kongresszus mindhárom napján szendvicsebédet, a kávészüneteket, valamint egy vacsora költségét.

Az absztrakt beadási határidő 2024. április 30. Az absztraktokat (max. 400 szó) magyar és angol nyelven egyaránt kérjük benyújtani, és a kongresszus absztraktfüzetében is mindkét nyelven meg fognak jelenni.

Felelősségteljes munkájához sok sikert, jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel:

 

A II. MAGYAR ORVOS-EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGTALÁLKOZÓ szervezői:
Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) (főszervező)
Magyar Egészségügyi Társaság (MET)
Hungarian Medical Association of America (HMAA)
Hungarian Medical Association of America (HMAA) - Magyarországi Tagozat
Hungarian Medical Association in the United Kingdom (HMA-UK)