Új adatvédelmi intézkedések

A STAND-ART Event Management teljesíti az Európai Unió 2018. május 25-től érvényes, új adatvédelmi rendelete alapján bevezetett magas szintű adatvédelmi követelményeket. Az adatvédelmi rendelet biztosítja a személyes adatok még nagyobb biztonságát és védelmét.

A digitális információknak köszönhetően mindig időben értesülhet a vállalatról, a rendezvényekről és a tudományos újdonságokról. 

Az adatainak feldolgozását kizárólag a STAND-ART végzi. Amennyiben nem szeretne a STAND-ART-tól további információt kapni, kérjük jelezze a privacy@stand-art.hu e-mail címen, illetve minden egyes hírlevél kiküldése esetén a leiratkozás gombra kattintva.

További információ: http://stand-art.hu/page/GDPR

ELKÖLTÖZTÜNK!

A szegedi irodánk elköltözött! Épületen belül, de megújult környezetben és a legmodernebb technikai követelményeknek is megfelelő helyen várjuk Önöket a Tisza Palota H/17-es üzlethelyiségében 2018. március 2-től!

Telefonszám változás!

Az új telefonszámok a honlapunk "Kapcsolat" menüpontja alatt találhatók.

STAND-ART Mobil alkalmazás

A megújult honlapunkkal egyidőben kidolgozásra került, és már letölthető az App Store-ból és a Google Play-ről a külsőleg és tartalomban is új, saját fejlesztésű mobil alkalmazásunk: